NOVOGODIŠNJA
HUMANITARNA AKCIJA

IT Corporate Liga je pored mnogobrojnih dobrotvornih akcija koje sprovodi od početka svog postojanja,  uspešno izvela četiri akcije ‘Paketić sa terena stiže da deci igra bude bliže’.

Ova akcija postoji kako bi se sakupili novogodišnji paketići za decu u beogradskim zdravstvenim ustanovama kao i za mališane u Crkvi Svete Petke na Čukaričkoj Padini na dan kada se obeležava školska slava Sveti Sava.

Kroz akciju prikupljanja i podele preko 1000 paketića organizatori IT Lige zajedno sa učesnicima i prijateljima IT Lige obradovali su mnogobrojne mališane.

SVE UPLATE ZA TEHNIČKE I ISKLJUČUJUĆE GREŠKE SE DONIRAJU U HUMANITARNE SVRHE

Disciplina igrača i svih učesnika nam je jako važna. Odlučili smo da sankcionišemo svako nesportsko ponašanje s ciljem da u prvom planu bude dobra košarka i kvalitetne utakmice. Uspeli smo u tome. Sve kazne od tehničkih i isključujućih grešaka idu u humanitarne svrhe Quantox fondaciji.

HUMANITARNA ALL STAR UTAKMICA

U saradnji sa kompanijom Quantox, koja je bila i pokrovitelj ovog humanitarnog događaja, od prodaje ulaznica i nagradne igre organizovane za publiku sakupljeno je  126.900 dinara koji su uplaćeni na račun organizacije “Quantox fondacija”. Novac je prosleđen za lečenje male Helene Živković iz Čačka.

All star utakmica je revijalnog karaktera okuplja najbolje igrače IT Lige koji imaju priliku da se takmiče u više disciplina, brzo šutiranje trojki, takmičenje u veštinama, igre 3v3 i da igraju all star utakmicu. Na ovom događaju su prisutne poznate ličnosti. Publika ima priliku da okuša sreću u tomboli na kojoj se izvlače mnogobrojne nagrade.

PRIKUPLJANJE PLASTIČNIH ČEPOVA NAKON UTAKMICA - ČEP ZA HENDIKEP

Udruženje “Čep za hendikep” predstavlja izvornu građansku inicijativu koju su pokrenule osobe sa invaliditetom (OSI) – korisnici mehaničkih i električnih ortopedskih pomagala u cilju unapređenja sopstvenog položaja. U tom smislu, Udruženje je nastalo kao društvena reakcija na nepovoljnu zakonsku regulativu u Srbiji, koja predviđa zamenu ortopedskih pomagala u veoma dugim a ponekad i nehumanim rokovima (3-6 godina u zavisnosti od invaliditeta), u poređenju sa znatno kraćim rokovima u zemljama EU. Na ovaj način želimo da pomognemo ovoj organizaciji. Tokom cele sezone naše ekipe odlažu čepove u kutijama koje su postavljene na ulazima sportskih hala u kojima se igraju naše utakmice.

IT CORPORATE LEAGUE

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

Sezona 2022/23