U Subotu 12.11.2022. godine u sportskom centru “Šumice” počeće prva sezona IT Corporate Lige. U ovom novom formatu učestvuju 16 ekipa. Ekipe će se u narednih sedam meseci boriti za titulu šampiona. U IT Corporate Ligi učestvuju dobro poznate ekipe iz prošlih sezona koje već dugi niz godina igraju IT Ligu. U novoj sezoni prvi put će igrati sedam novih ekipa.

Utakmice se igraju u četiri hale u Beogradu. Takmičenje se održava vikendom. Obezbeđeni su odlični uslovi za igrače,  svlačionice sa tuševima, tribine, kafić u sklopu hala. IT Corporate Liga je pre svega rekreativno – zabavnog karaktera. Organizatori Lige su spremili mnogobrojna iznenađenja i novine za ekipe. U novoj sezoni takmičari će imati mogućnost da igraju u novim dvoranama u kojima se igraju utakmice najvišeg ranga. Sve ekipe će moći da prate sve rezultate i raspored uživo na novom web-sajtu. Pored ovoga na web-sajtu se nalaze rosteri svih ekipa, najbolji igrači sezone, fotografije sa utakmica, najnovije vesti i aktuelnosti.  I ovo nije sve, pored web-sajta u novu sezonu ulazimo optimistično sa željom da spojimo sport i rekreaciju što je slogan ovogodišnje IT Corporate Lige

Ovo je projekat koji pruža mogućnost zaposlenima da pokažu svoj timski rad, ali ovog puta na košarkaškom terenu. IT Corporate Liga spaja ljude, navodi ih da se bave sportom, pravi nova prijateljstva i potencira zdrav život. Iza čitavog projekta stoji ambiciozan, ozbiljan, mlad tim ljudi koji je vredno radio poslednjih meseci ne bi li se ovaj projekat realizovao.

Organizacija je takođe obezbedila i nagradni fond za pobednika kao i individualne nagrade tokom trajanja sezone. Projekat je podržala kompanija Quantox doo.

Sve informacije o takmičenju, zanimljivosti, fotografije i snimke utakmica nalaze se na zvaničnom web-sajtu corporate.itliga.rs, Instagram stranici corporate.itliga.rs i Youtube kanalu.

IT Corporate Liga je projekat koji je nastao u sklopu organizacije IT Liga. Košarkaška IT Liga je prvi projekat u Srbiji koji na košarkaškom terenu okuplja IT zajednicu. Osnovan je pre šest godina u Beogradu. Iza sebe broji šest uspešnih sezona, 60 zadovoljnih ekipa, preko 1500 igrača, preko 600 odigranih utakmica i podeljena je u dva ranga Quantox IT Ligu i IT Corporate Ligu. Cela organizacija IT Lige, zajedno sa Letnjom Ligom, pokazuje svoju profesionalnost i odanost poslu, nedozvoljavajući greške u svom radu. Očekuju vas najbolji uslovi za igru. mnogo dobrih utakmica i sjajna zabava.

Sportski pozdrav!

IT CORPORATE LEAGUE

PRIJAVITE SE ZA NAŠ NEWSLETTER

Sezona 2022/23